SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

CasaLasDunas verkar över hela Costa Blanca och Costa Calida och erbjuder ett brett utbud av bostäder såväl nybyggda som begagnade från €50.000 upp till lyxvillor med drömlägen för flera miljoner euro.

 

För investerare erbjuds idag många möjligheter, såsom bankåtertag eller renoveringsobjekt att köpa, renovera och sälja eller köpa och hyra ut eftersom Spanien i dag är mycket populärt som semesterland. Vi har vår egen uthyrningsavdelning och kan därför i egen regi hyra ut och förvalta ditt (dina) hus.

Bygga själv i Spanien? Vi skräddarsyr och bygger din drömvilla på vilken plats som helst i hela Spanien. Med vårt team av arkitekter och entreprenörer kan du förverkliga din drömvilla under vår regi. Vi guidar dig från början till slut så att du i lugn och ro kan njuta av din nya bostad. Vi bjuder in dig till vårt huvudkontor i La Marina (San Fulgencio) eller bokar tid för dig med en av våra försäljningschefer på norra Costa Blanca eller Costa Calida. Vi har öppet måndag till fredag från 9:00 till 18:00 och lördag från 9:00 till 14:00 samt alla dagar 9:00 till 21:00 per telefon.

Du är välkommen att besöka oss på vårt huvudkontor i La Marina (San Fulgencio) eller på vårt kontor i Denia. Vi har öppet måndag till fredag 09.00 – 18.00, lördag 09.00 – 14.00 och är tillgängliga på telefon från 09.00 – 21.00.

CasaLasDunas, kännt via RTL 4 House Vision (TV), “Way of Living” deltar vid Köpa Hus Utomlandsmässorna i Gent, Bryssel, Antwerpen, Stockholm, Göteborg och Utrecht. Titta här för mer information om vår verksamhet.