SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Vill du sälja din bostad på Costa Blanca? Vi kan ta in din bostad till försäljning. Vi är anslutna till alla större bostadssajter och aktörer på Costa Blanca, via webben eller andra lokala mäklare.

Kostnadsfritt marknadsför vi din fastighet på våra hemsidor och gör reklam i nationella tidningar i både Spanien, Nederländerna, Belgien och Sverige. CasaLasDunas gör även en presentation av din bostad, riktad mot potentiella köpare.

Varför kunderna faktiskt vill köpa ditt hus?
En perfekt presentation spelar en stor roll. Det finns alltid en målgrupp för din bostad. Tillsammans kan vi presentera ditt hus på ett perfekt sätt. Hemsidan är ett av de verktyg som vi kan använda för att marknadsföra en fastighet till en stor publik. Men för att göra en bra presentation behöver vi din hjälp.

Vad gör din bostad unik? Skriv några rader om varför köparen ska köpa ditt bostad.

  • Säkerställa en optimal presentation, genom att ha bostaden i utställningsskick (styla det).
  • Ha fina tydliga bilder. Också trevlig detaljer i bilderna är perfekt för en presentation.
  • Beskriv de viktigaste fördelarna som en härlig trädgård, vackert läge och utsikt, eller närhet till hav eller social service.

Vi ser till att allt sätts tillsammans i en vacker presentation speciellt för ditt bostad.
Skicka ett mejl till oss med den viktigaste informationen och med bilder (min. 3 / max. 7) och vi kommer att kontakta dig för mer information.