SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Om du vill hyra ut din bostad är det ett perfekta sätt att få lite avkastning på din investering. Dessutom kanske lika viktigt, du aldrig lämna ditt hus utan uppsikt under tiden du är i Sverige.

Fastighetsägare - information

Vad ingår.

Huvudpunkterna kortfattad. Du bestämmer uthyrningsperioden. Du är fri att hyra själv och är fri att bestämma vilka perioder du vill hyra ut. Du bestämmer villkor och regler för din bostad. CasaLasDunas kan vid behov leverera ut nycklar. CasaLasDunas kräver ett undertecknat hyresavtal med en kopia av hyresavtalet för hyresgästen.

CasaLasDunas kräver av hyresgästen en 25% deposition vid bokningen. Resterande betalas sex veckor innan ankomst. CasaLasDunas betalar in hela beloppet till ägaren. CasaLasDunas marknadsför dina bilder och information på vår hemsida.

Med över 15 års erfarenhet, har vi en stor kundbas på Costa Blanca.

Vårt syfte med hyresavtalet är att se till att du får valuta för din bostad. Att du och dina potentiella gäster eller hyresgäster alltid kommer att njuta av din bostad. Vi strävar hela tiden efter att se till att du blir nöjd våra tjänster och service. Vi litar på att din upplevelse med oss kommer att vara både trevlig och enkel. Vi välkomnar dig till vårt kontor för att diskutera alternativen med dig.

Är du intresserad?

För mer information, vänligen skicka ett e-post och vi kommer att kontakta dig. Naturligtvis välkomnar vi att du besöker vårt kontor i La Marina för att diskutera möjligheterna i ett personligt samtal.