SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Planerar du att stanna en kortare eller under en längre tid i Spanien? Spanien är mycket populär bland utlänningar och turister. För många av oss som ett andra hem men en stor grupp väljer att emigrera till Spanien. Aldrig tidigare har så många utlänningar köpte en spansk egendom. Skandinaverna är den gruppen som ökar mest på den spanska fastighetsmarknaden.

Tyvärr finns det många människor som bara ser fördelarna, men det finns vissa nackdelar med att emigrera till Spanien med resultatet att de flesta återvänder till sitt hemland inom två år. Vi vill inte skrämma dig men se till att du tar ett välövervägt beslut.

Det finns nu som tur är uppmärksamhet kring det spanska konsumentskyddet. 28% av de spanska fastighetsmäklare skulle tills nyligen verkat olagligt. CasaLasDunas sköter såväl försäljning som uthyrning lagligt. Vi ser till att allt är grundligt undersökt sköts laglighet och utan skulder och allt översatt så du förstår.

Du kan välja att gå till ett antal olika mäklare men förmodligen kostar det mer tid och energi och tillförlitligheten kan ifrågasättas? Då är det bättre att hålla sig till en skandinavisk mäklare. CasaLasDunas hjälper dig från A till Ö. Från början för att besvara alla dina frågor, sedan tillsammans titta på olika bostäder, därefter själva köpet och till sist finnas kvar för dig efter köpet.

Innan du definitivt flyttar utomlands finns det några saker att tänka på. I vår broschyr flytta till Spanien hitta du en checklista med saker du bör tänka på när du tänker emigrera. Det är inte bara att packa resväskan och lämna. Följande frågor finns med.

  • Ordna arbets- och uppehållstillstånd
  • Ordna allt som rör dina betyg och intyg
  • Övriga papper
  • Kontrollera försäkringar och / eller avsluta dessa
  • Hälsa
  • Ekonomi
  • Skatter

Begär gratis broschyr om att flytta till Spanien.