SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

CasaLasDunas erbjuder ett mycket varierat utbud som vi i det här kapitlet vill förklara ytterligare. Särskilt då det gäller nybyggnation  har vi ett brett utbud från lägenheter med en gemensam pool till stora villor med havsutsikt och privat pool. CasaLasDunas har också ett stort utbud av mark på norra och södra Costa Blanca och Costa Calida där vi kan bygga en villa helt efter dina önskemål.

I blickpunkten

CasaLasDunas erbjuder mycket förmånliga villkor vid köp av bankåtertag. Medierna har skrivit mycket om detta och varför skulle inte du dra nytta av det. Vi hjälper dig gärna med detta eftersom det är viktigt att alla papper är i ordning och det inte finns kvar några skulder på bostaden. Vi undersöker allt detta för dig i förväg.

indespotlight

Exklusivitet kan du också hitta hos CasaLasDunas. Med andra ord; bostäder som bara erbjuds av CasaLasDunas. För många projekt, arkitekt och moderna villor har vi broschyrer med mer information. Fråga efter dessa via vår hemsida och se vad CasaLasDunas kan göra för dig. Hos oss tar det inte slut efter köpet av en bostad. En gång kund, alltid kund är vårt motto.

CasaLasDunas, mer än en mäklare

Hos CasaLasDunas kan du få ett komplett paket, såsom skötsel av din pool, möbel paket, ta hand om uthyrningen. Hos oss har du allt under ett tak med en kontaktperson och du behöver inte leta själv med alla de fallgropar som det innebär.