SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

En modern arkitektritad villa på en tomt med magnifik utsikt över dalen och Costa Blancas kustlinje är en dröm du kan förverkliga i samarbete med Casa Las Dunas. Det finns en hel del olika förslag och planlösningar för olika villor, med t ex skarpa linjer och stora fönsterpartier vilket är optimalt för naturligt ljusinsläpp och för att integrera utomhusterrassen och den fantastiska havsutsikten med vardagsrummet.

Olika projekt

moderne-designvilla

Villorna består vanligtvis av ett vardagsrum, kök med skafferi, takterrass, 2 – 3 sovrum varav ett med separat badrum medan det finns ytterligare ett badrum med dusch för de andra sovrummen. Naturligtvis finns det uteplats med pool. Parkeringsplats kan kan placeras endast ett par steg från ytterdörren. Källare med garageplats är ytterligare en av många möjligheter.

Du kan komma med alla dina önskomål medan vi tillsammans arbetar med vår arkitekt, för att designa en villa som uppfyller dina specifikationer. Så snart kontraktet är skrivet har du ett nyckelfärdigt hus inom 12 månader.