SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

CasaLasDunas har ett stort utbud av tomter med insynsskydd där du kan bygga din dröm villa. Tomter från 500 m2, beläget i utkanten av urbanisationen La Marina.

CasaLasDunas kan förverkliga ditt drömhus på denna tomt. Eller på en tomt på 2.565 m2 nästan på toppen av en kulle med 320 graders fri utsikt. En mycket bra plats att bygga ett modernt hus eller finca. I det moderna bostadsområdet Residencial l’Almunia, har vi vackert belägen tomter, alla med panoramautsikt över havet med vatten, el och gasledningar nedgrävda. Den minsta tomten är 800 m2 med priser från €86.544.

bouwgrond-percelen

Också nära den livliga staden Benidorm finns flera tomter från 600 m2 för €94.000 – till 813 m2 för €127.400. Tomterna ligger i ett område med mycket allmän service såsom idrottspark , lekplats, stor parkering etc. Vi har många förslag på vad som kan byggas på dessa tomter. Eller vad sägs om en tomt i ett lugnt bostadsområde bara några steg från centrum av Orba i norra Costa Blanca med fantastisk utsikt över dalen mot havet. Här erbjuds flera terrasserade tomter, vilket gör dem idealiska för ett sluttningshus på två plan.