SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Nu kan du via vår hemsida besöka ett antal bostäder virtuellt. Genom denna rundtur kan vi visa runt dig i huset utan att du behöver vara på plats.

Hur fungerar det?

Nu kan du tack vare den virtuella rundturen besöka bostäder innan du reser till Spanien. Flera hus kan besökas både inomhus och utomhus och ger dig uppfattningen att du faktiskt står i huset!

  • Hitta huset du vill besöka virtuellt.
  • Välj virtuell rundtur
  • Till ett annat rum? Klicka på vita bocken.
  • Ha kul med virtuell rundtur!

Tala om för oss vilken bostad du vill besöka i Spanien? Boka tid via vårt kontor

360-virtuele-bezichtiging

Sälja din bostad.
Vi är en mäklare som gör mer än att bara sätta en skylt på fasaden. Denna nya möjlighet passar bra här och vi kommer att hjälpa dig att sälja din bostad. Kunder som vill sälja sina bostäder exklusivt genom CasaLasDunas kan använda den här servicen. Naturligtvis kan du förvänta dig att vi presenterar din bostad så optimalt men också realistiskt som möjligt för att uppnå bästa resultat av försäljningen. Om du väljer att sälja, är det möjligt att delta i virtuell rundtur. Din bostad kan då visas på avstånd. Människor är mer benägna att göra ett besök med positivt resultatet efter föregående “live tour”.

Nybyggnation

Virtuella besök är också intressanta för nya byggprojekt: en virtuell promenad genom en framtida bostad talar mer till fantasin för en potentiell köpare än att föreställa sig det hela med planer och ritningar.