SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

På både Costa Blanca nord och syd, erbjuder vi ett brett utbud av vackert belägna tomter där du kan bygga en helt personlig modern arkitektritad villa. Vare sig du letar efter en romantisk plats i bergen med panoramautsikt över havet eller bara föredrar en platt tomt med promenadavstånd till stranden och alla bekvämligheter. Vi bygger din dröm villa där du vill.

Vi har redan ett antal färdiga förslag och även villor under byggnation, men vi bygger villor helt anpassade efter kundens specifika tomt. Med en arkitektvilla, kan du bygga en villa som fullt ut möter dina krav. Vi bygger våra villor på ett miljövänligt sätt med avseende på isolering och solpaneler, bland annat.

Vi bygger din dröm villa

Alla bostäder är byggda enligt de senaste lagar och förordningar, inklusive solpaneler för varmvatten, centraldammsugare i kök och badrum och ett stort utbud av förstklassiga material. Låt oss informera om otaliga andra möjligheter.
Vi erbjuder komplett paket med design och byggnation, liksom också ett förstklassigt söksystem för befintliga bostäder. Vi har en portfölj av nybyggda villor, vilka är fullt anpassningsbara efter kundens behov och budget.

Vi kan bygga allt, stort som smått, som dessutom är anpassningsbart till vår egen design. Detta gör det möjligt för oss att bygga ett unikt, personligt hem för varje kund.

Hela vårt befintliga bostadsutbud är juridisk kontrollerad och alla fastigheterna är personligen besökt av en av våra medarbetare. Våra medarbetare garanterar en personlig service med hög kvalitet.

Översikt bostäder