SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Den nordliga Costa Blanca är grönare och landskapet är mer variationsrikt än i söder. Södra och Norra Costa Blanca går därför inte jämföra. Detta skall du ha i åtanke om du vill flytta till Costa Blanca.

Om du älskar naturen, byarna La Nucia och Jalon dalen och naturligtvis kuststäderna Calpe, Moraira, Javea och Denia är populära områden på norra delen av Costa Blanca. Här bor både unga och gamla, men valet av plats beror ofta på din ålder.

Pensionär

Om du är pensionär spelar det kanske inte så stor roll var du bor då du ofta har gott om tid, men om du måste arbeta då kanske du får köpa närmre på kusten. Både i söder och i norr finns det ett stort utbud när det gäller lägenheter, villor och bungalows nära stranden men också i de närbelägna livliga spanska byarna och städerna.

Bostadsköpet

Att köpa ett hus, villa, finca eller lägenhet i en avlägsen by kan vara kul i början, men barnen är kanske inte intresserad av detta i längden. Då är valet av en kuststad ofta mer attraktiv. Det finns gott om kuststäder som  Denia, Javea, Altea Calpe Benissa och Moraira i norr och Torrevieja, Guardamar, La Mata och La Marina i den södra delen av Costa Blanca.

Vårt  fastighetsutbud är mycket stort så du har mycket att välja bland för att hitta den perfekta bostaden

Översikt bostäder