SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

 

Costa Blanca (“vita kusten”) har minst kontraster i vädret i Spanien. Det är den största anledningen till att Spanien och särskilt Costa Blanca har blivit det främsta resmålet med Medelhavsklimat.

Det kommer lite nederbörd och solen skiner året runt.  Även vad gäller temperaturen är det få ytterligheter med en medeltemperatur på ca 18 grader. Frost förekommer nästan aldrig och på vintern sjunker temperaturen sällan under 12 º C och extrem värme med temperaturer på 40 grader eller högre är i denna del av landet inte heller vanligt. De milda torra vintrarna och de behagligt varma och torra somrarna orsakas av ett Medelhavsklimat där Medelhavet på vintern har en värmande effekt på regionen. Detta förstärks av bergen bakom Costa Blanca som under vintern håller kvar värmen från havet och stoppar kylan från inlandet.

Detta är anledningen till att så många människor letar efter hus att köpa i Spanien. Det finns många fina bostäder, villor såväl som lägenheter, nära till kusten och med vackra vyer och många med härliga interiörer. Oavsett om det är befintliga eller nybyggnation. Costa Blanca har mycket att erbjuda för såväl unga som gamla, lugna som aktiva människor bland oss.

Du kan också välja en tomt så att du kan bygga ditt eget drömhus precis som du vill ha det i samarbete med vår byggfirma. Även en privat pool är inte uteslutet.

Översikt bostäder