SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Ett av de viktigaste turistmålen i Europa är Costa Blanca i Spanien. På grund av den vänliga lokalbefolkningen , de vackra städerna, det härliga landskapet och infrastrukturen, lockas många turister att besöka området.

Klimatet på Costa Blanca är ett av de mest hälsosamma i Europa. Därför gör många människor sin dröm till verklighet genom att bygga ett andra hem på Costa Blanca.

CasaLasDunas erbjuder såväl nyckelfärdiga byggprojekt som projektering och byggnation av lyxvillor på norra och södra Costa Blanca. Under Holländsk ledning diskuterar vi genom hela den rättsliga och byggtekniska processen med dig .

På grund av det stora antalet tomter kan vi bygga din drömvilla inom nio månader. Oavsett om din nya semestervilla byggs vid Medelhavet eller längre inåt i landet, spelar det ingen roll för CasaLasDunas. Du bygger ditt drömhus och det är det viktiga.
Nybyggnation har många fördelar:

  • De bestämmer själv stil och material
  • Du bestämmer själv layout
  • Du bestämmer själv slutresultatet
  • 10 års bygg garanti
  • Byggs enligt senaste miljö och byggföreskrifter

Be om mer information. Vi har redan ett antal färdiga projekt och villor under byggnation, men viktigast är att vi bygger  ditt drömhus anpassad till en specifik tomt som valts av dig som kund.

Översikt bostäder