SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

 

Vill du sälja ditt hus? Vi kan ta hand om försäljningen för dig! Vi är anslutna till alla större bostadsnätverk på Costa Blanca, såväl via Internet som genom andra lokala mäklare.

Kostnadsfritt lägger vi ut ditt hus på våra webbsidor och gör reklam i nationella tidningar i Spanien och Sverige.  Skicka oss ett mejl med relevant information samt fotografier (min 3 / max 7) så kontaktar vi dig direkt.

Fastighetsskötsel

Om din bostad står outhyrd eller om du inte vill hyra ut ser vi till din bostad och besöker den minst en gång per månad.  Vi bestämmer i samråd med dig vad som skall göras, som att öppna kranarna och sedan låta vattnet rinna en stund, öppna ett fönster och vädra, kolla brevlådan och meddela dig om eventuell viktig post så att du inte kommer att få plötsliga överraskningar.

Vi kan också sköta din trädgård och pool eller ta hand om målning och underhållsarbeten. Allt skräddarsys för att passa ditt hem och dina behov.

Uthyrning av bostad

Om du vill hyra ut din bostad är det ett perfekta sättet att få tillbaka en del av din investering. Dessutom kanske lika viktigt, du behöver inte lämna din egendom obevakad när du är i Skandinavien. Och det bästa av allt du bestämmer själv hyresperioden.
Du är även fri att hyra ut själv men måste meddela oss om vilken period. Du definierar själv villkor och regler för att hyra ut din bostad …

mer information

 

Översikt bostäder