SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Att det spanska klimatet är bättre för hälsan än det i de nordeuropeiska länderna har bevisats. Stress av kallt och fuktigt klimat är särskilt negativt för reumatiker.

Spa och saltsjöar

spanje-gezondheid

En av tio
En av tio européer lider mer eller mindre av reumatism. Utan att gå för mycket in på medicinska detaljer på reumatiska sjukdomar, kan vi nämna följande. Patienter med reumatism lider ofta av kronisk smärta i en grad som är otänkbart för oss vid god hälsa. En stor del av dessa tvingas uppsöka läkare för att få mediciner mot smärtan. Vi talar av erfarenhet och kan bekräfta att klimatet i södra Costa Blanca samt den höga salthalten i luften är en av de bästa medicinerna mot reumatism som finns i dagsläget .

Spa och saltsjöar
Det finns spa vid saltsjöarna där patienter med reumatism under sakkunnig vägledning. Det finns fall där läkaren ger en remiss för Spa Bad Bramstedt. Kanske skall man först överväga att hyra ett fritidshus i denna miljö och se själv vad klimatet gör för dig. Vi kommer framöver att återkomma med mer information om detta ämne .