SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

CasaLasDunas är en dynamisk uthyrningsorganisation med kontor på Costa Blanca. Vårt huvudkontor ligger i La Marina – San Fulgencio. CasaLasDunas har funnits i över 15 år som ett familjeföretag och har ett team av duktig personal som gör att du kan tillbringa en bekymmerslös semester .

Vill du ha en solfylld semester? Inga problem i detta utmärkt läge på Costa Blanca? Ta en titt på vår hemsida och se vad CasaLasDunas kan göra för dig.

Du har ett brett utbud av boende, från lägenheter direkt vid stranden med magnifik havsutsikt till romantiska villor med en härlig privat pool. Denna miljö är också perfekt för utomhusaktiviteter som vandring, cykling, ridning, paintball, go-kart, dykning, snorkling och golf, allt är möjligt! Alla bostäder är fullt utrustade och de flesta med några få undantag har holländsk / flamländska TV och Wi-Fi.

Genom CasaLasDunas söksidor kan du söka efter datum och andra önskomål för tillgänglighet. Du kan enkelt se vilka faciliteter en bostad har och du kan se exakt på kartan var semesterbostaden ligger.

Våra tjänster omfattar består av:

  • Boka din semester hemifrån.
  • Personligt välkomnande där vi följer med dig till din bostad, där vi kan svara på eventuella frågor.
  • Dessutom kan vi också hjälpa till med transfer till och från flygplatsen eller ordna med en hyrbil.

Vi får regelbundet förfrågningar om att ordna med ett välkomstpaket eller en flaska vin med ett gratulations / hälsnings kort vid ankomsten. Inget problem för oss, ge dina önskemål och överraska en vän eller familjemedlem som har bokat med oss!

Boka snabbt, enkelt, säkert och säkra din semester via CasaLasDunas och njut av den spanska solen på Costa Blanca.

Vårt kontor ligger 25 km från Alicante flygplats och är lätt att hitta vid väg N332. (Avfart  75 – San fulgencio- Centro Comercial Bahia Las Dunas) Om du inte använder vår flygplatsservice välkomnar vi dig på vårt kontor. Det finns svensk / engelsktalande personal som kan visa dig till din bostad. Du kommer att få all information och vägbeskrivningar och även vem som kommer att vara din kontaktperson i samband med din bokning. Till vårt kontor kan du komma om du behöver ytterligare hjälp eller information under din vistelse.

Vi hoppas att få träffa dig snart,
CasaLasDunas Uthyrnings Team
Ledda av Roger & Nathalie van Let