SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Costa Blanca, där solen skiner året runt, är en idealisk plats att bo under vintermånaderna. Om du vill stanna två månader eller mer på Costa Blanca kan du hitta billigt boende via CasaLasDunas för att övervintra.

overwinteren

Du betalar nämligen månadsvis och inte varje vecka. För vistelser under våren, hösten och vintern (November / mars), kan du välja mellan lyxiga villor med egen pool, villor lite längre från stranden eller på golfbanan, vackra bungalows nära stranden, lägenheter med havsutsikt eller mitt i stan.

Du kommer att njuta av två månader eller mer, i ett behaglig klimatet och lämna saker och ting som de är hemma. Njut av den underbara vintersolen och shoppa billigare än hemma. För att undkomma den kalla, blöta vintern i Sverige är Costa Blanca ett idealiskt område på den spanska östkusten. Vare sig det är pga hälsoproblem eller bara för att njuta den spanska livsstilen, vintern på Costa Blanca är utsökt.

Efterfrågan på bostäder till vintern öker för varje år. CasaLasDunas kan möta denna efterfrågan. Fler och fler av våra bostäder är mycket lämpliga för att övervintra. Det behövs någon form av uppvärmning t ex en luftvärmepump. Så fråga oss om bostaden du vill hyra är lämpad att övervintra innan du bokar. Personlig service är vår högsta prioritet.