SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

La Mata har blivit känd som en vänlig spansk by intill havet med vackra sandstränder och livliga boulevarder med olika restauranger, kaféer i närheten kyrkbacken. La Mata är känd för sin spanska atmosfär där både sommar- och vintermånaderna är bra.

Från La Mata kan du promenera på trägångvägarna eller cykla på de nybyggda cykelvägarna till Guardamar eller cykla på nya cykelvägar till Torrevieja och njuta av den vackra naturen längs saltsjöarna . Det finns bra busstrafik från flygplatsen till La Mata och Torrevieja, så att du i princip inte behöver bil för att ha en underbar semester.

CasaLasDunas har här stora lyxiga hyreslägenheter , första linjen mot stranden med gemensamma pooler. Ta en titt på dessa semesterområden! Och boka din välförtjänt semester.

Bungalowpark Rascasa
Denna vackra park på Costa Blanca med pooler och lekplats för mindre barn ligger bara 200 meter från stranden mellan sanddyner och saltsjöar, på en av de mest hälsosamma platserna på jorden! Kom i stämning från första dagen och utforska omgivningen.

läs mer…

Aqua Nature vid Playa La Mata
Lägenheterna i residenset Aquanature, ligger 50 meter från Playa La Mata, och är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter, inkl. terrassmöbler. Naturligtvis kan du njuta av din semester med en gemensam pool med en anlagd trädgård, lekplats, bollplan och boccia banor.

läs mer…

Pinada Beach
20 meter från den långa sandstranden Playa La Mata på kanten av sanddynerna, ligger Pinada Beach. Ett vackert nybyggt komplex med modernt inredda lägenheter med all nödvändig utrustning som du kan önska. Alla lägenheter är utrustade holländsk television (vissa med tv Flandern – som har Nederländerna 1,2 och 3) och WIFI.

läs mer…

Vista-Bella
I bostadsområdet Vista-Bella i Torrevieja – Aguas Nuevas finns flera nya moderna möblerade lägenheter. Du kan välja mellan en lägenhet på bottenvåningen med en lite uteplats eller en lägenhet på övervåningen med en egen takterrass.

läs mer