SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Lägenheterna i bostadsområdet Aquanature , ligger 50 meter från Playa La Mata, och är utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter, inkl. terrassmöblerna. Naturligtvis kan du njuta av din semester i den gemensamma poolen med en anlagd trädgård, lekplats, idrottsplats och boccia banor.

Layouten är i de flesta lägenheter som följande: modernt vardagsrum med bekväma möbler, fullt utrustat kök, två rymliga badrum med dusch, handfat och toalett, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, garderober i båda sovrummen .

En del lägenheter har också diskmaskin / garage / tvättmaskin / havsutsikt / första linjen mot stranden. För € 25, – extra per vecka kan du hyra till ett garage med förråd.

La Mata

La Mata är fortfarande det gamla Spanien (vilket även märks på priserna). En heldag på stranden och de härliga sanddynerna, autentiska spanska strand barer med läckra tapas. La Mata är en trevlig lugn liten by och inte långt bort har du Torrevieja med sin långa strandpromenad och stora turistutbud.

Även om La Mata ligger nära turistorten Torrevieja, är La Mata fortfarande en egen by, med ett eget litet centrum, en kyrka, torg, en utomhusmarknad på onsdagar, och vidsträckta blåflaggade stränder, som är kända  på Costa Blanca . Sandstranden La Mata är bred och lång så det finns plats även under högsäsong.

Faciliteter:

Runt Torrevieja / La Mata hittar du några vackert anlagda och perfekta 18-håls golfbanor inklusive Villamartin , Campoamor och Las Ramblas.