SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

20 meter från den långa sandstranden Playa La Mata på kanten av sanddynerna, ligger Pinada Beach. Ett härligt nybyggt komplex med modernt inredda lägenheter med all den komfort du kan önska.

Alla lägenheter är utrustade Holländsk tv (Vissa TV Flandern – som har Nederländerna 1,2 och 3) och WiFi. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget. Så du kan parkera din bil säkert under din vistelse. Alla dagliga förnödenheter finns på promenadavstånd. La Mata har ett litet centrum, en kyrka torg, en utomhusmarknad på onsdagar och vidsträckta stränder som är kända som de vackraste stränderna på Costa Blanca. Playa la Mata är mindre än 50 meter bort.

Du kan njuta av din semester i två gemensamma pooler som finns i komplexet, samt den gemensamma takterrassen med fantastisk utsikt. Den lättåtkomliga stranden och sanddynerna inbjuder till långa promenader.

La Mata är en trevlig liten by, belägen precis utanför Torrevieja, på det soliga Costa Blanca. Utanför högsäsong är det en trevlig och lugn by där du kan känna på det genuina spanska livet. På det centrala kyrktorget finns varje kväll under sommaren lite attraktioner för de små barnen. Runt detta livliga torget finns uteserveringar där du kan njuta av tapas, cerveza eller sangria och där livet är härligt för båda unga och gamla.

Alla typer av butiker finns här, såsom ett snabbköp, bageri, postkontor och turistbyrå. Bussförbindelse varje 15 minuter till turistorten Torrevieja. Sandstranden La Mata är bred och lång och med gott om plats även under högsäsong. Från la Mata kan man njuta av en cykeltur runt naturparken och njuta av den vackra naturen.