SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

I bostadsområdet Vista Bella i Torrevieja – Aguas Nuevas, finns det flera nya moderna lägenheter. Du kan välja mellan en lägenhet på bottenvåning med trädgård eller på övervåningen med en takterrass.

Lägenheterna är lämpliga för fyra personer och ligger bara en km från centrum och stranden i La Mata. Detta är en centralt placerad plats för semester. För såväl ung som gammal! Detta tysta och välskötta komplex har en uppsjö av service och bekvämligheter i närheten. På 5 minuters promenadavstånd finns snabbköp, restauranger och sportcentret i Torrevieja med en olympisk pool.

Lägenheterna kan vara lite olika, men har alla två sovrum, ett med en dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Ett eller två badrum. Takterrass som erbjuder en fantastisk utsikt över havet. Bilen kan parkeras utanför lägenheten i detta lägenhetskomplex som omges av ett staket. I Vista Bella hittar du allt du behöver för en härlig semester!

Bostadsområdet ligger på gränsen mellan La Mata och Torrevieja. Butiker och stormarknader bara en kort promenad bort och de livliga stränderna bara 1-2 km. Kollektivtrafiken fungerar bra så att du kan bo här även utan bil.

Torrevieja
Torrevieja är väl känt för sina saltsjöar, perfekt om du har reumatism, astma och ischias. Genomsnittliga väderförhållanden sett under året är: ca 90% sol, 8% molnighet och 2% regn. På vintern kan temperaturen fortfarande komma över 20 grader så det är en utmärkt plats att övervintra! Det är lätt att komma till Torrevieja från flygplatserna i Alicante och Murcia som båda ligger ca 40 km från Torrevieja.

La Mata
La Mata är en trevlig liten by strax utanför Torrevieja, på det soliga Costa Blanca. Utanför högsäsong är här lugnt och du kan känna på det genuina spanska livet. På det centrala kyrktorget finns på sommaren attraktioner för de små barnen. Runt detta livliga torget finns uteserveringar där du kan njuta av tapas, cerveza eller sangria och där livet är härligt för gammal som ung. Alla typer av butiker finns, såsom ett snabbköp, bageri, postkontor och turistbyrå. Bussen går vart 15 minut till turistorten Torrevieja. Sandstranden La Mata är bred och lång med gott om plats även under högsäsong. Från la Mata kan man cykla runt naturparken och njuta av den vackra naturen.