SE
SE
CasaLasDunas
CasaLasDunas

Costa Blanca är lätt och snabbt att nå med bil och med flyg.Med bil från Skandinaviem är det ca 3200/4000 km och är enkelt att köra på 3-4 dagar.

Din semester  börjar redan när du sätter i bilen och du på detta sätt får uppleva Europa, som det vackra franska landskapet med trevliga stopp längs vägen. Beroende på var du startar ifrån blir första stoppet i t.ex Hamburg eller Hannover. Nästa dag kan du köra genom Tyskland till Frankrike och stanna i den trevliga byn Besancon. Nästa dagen kör du byn Perpignan på den Franska -Spanska gränsen och sista dagen till Alicante. Ännu en fördel med detta, du har din egen bil och behöver därför ingen hyrbil.

Vervoer Spanje

Med flyg är naturligtvis snabbare och mer ekonomiskt för två personer.

Du flyger från Scandinavien med flera olika flygbolag som gör det möjligt att hitta billiga biljetter, OBS! Det kan ofta vara fördelaktigt att boka enkelresor såväl ned som hem igen och välja mellan olika bolag. Kolla flygbolagens lågpriskalendrar!

På Alicante flygplats kan du hyra en bil, som du förbokar via internet.

OBSERVERA att du vid ankomst bara kan betala med kreditkort, de inte accepterar kontanter. Om du hyr bil genom vår uthyrningsverksamhet, kan du betala med kreditkort såväl som kontanter och bilen kommer att stå redo vid dörren till ankomsthallen, du behöver inte stå i kö ytterligare en gång som de som hyr via uthyrningsföretagen på INTERNÄT.